Gran Mondiale Perazzi

Albo d'oro

Perazzi Family Cup

2012 GIULIO FIORAVANTI
2013 DANIELE RESCA
2014 ALBERTO FERNANDEZ
2015 DANIELE RESCA
2016 ENRICO MORAGLIA
2017 ALEXEY ALIPOV
2018 ERIC VARGA
2019 ANTONIN DESERT

Winged Victory Trophy
Trofeo Vittoria Alata

2012 MASSIMILIANO MOLA
2013 DANIELE RESCA
2014 ALBERTO FERNANDEZ
2015 SATU MAKELA-NUMMELA
2016 ENRICO MORAGLIA
2017 ALEXEY ALIPOV
2018 JOSIP GLASNOVIC
2019 ALBERTO FERNANDEZ

Daniele Perazzi Challenge

2013 XAVIER AZPEITIA BERISTAIN
2014 ALEXANDER DUPRÈ
2015 MASSIMO NANNI
2016 MARCO PAOLINI
2017 MANUEL MANCINI
2018 ANDREA CHIAVINI
2019 MATTEO MENTI

Perazzi All Star Game Men

2014 DANIELE RESCA
2015 ERICK VARGA
2016 LUCA MIOTTO
2017 ALEXEY ALIPOV
2018 ALEXEY ALIPOV
2019 VALERIO GRAZINI

All Star Game Women

2019 SATU MAKELA-NUMMELA

All Star Game- Mixed Team

2016 ZUZANA STEFECEKOVA - VALERIO GRAZINI
2017 SATU MAKELA NUMMELA - DAVID KOSTELECKY
2018 RIA KUMARI - PRITHVIRA TOMDAIMAN
2019 GIULIA PINTOR - VALERIO GRAZINI

Gran Europa Perazzi
Albo d'oro

Perazzi Family Cup

2001 SANDRO MACABBI
2002 RODOLFO VIGANÒ
2003 MASSIMO FABBRIZI
2004 GIUSEPPE CICCARELLI
2005 GIOVANNI INVERSINI
2006 MASSIMO FABBRIZI
2007 DAVID KOSTELECKY
2008 MASSIMO FABBRIZI
2009 RODOLFO VIGANÒ
2010 EMANUELE BERNASCONI
2011 DANIELE RESCA

Winged Victory Trophy
Trofeo Vittoria Alata

1999 ALBERTO STRONA
2000 STEFANO PAVAN
2001 ROBERTO SCALZONE
2002 RODOLFO VIGANÒ
2003 ROBERTO SCALZONE
2004 MARCELLO DRADI
2005 CLAUDIO VENTURA
2006 GIOVANNI PELLIELO
2007 GIOVANNI PELLIELO
2008 MASSIMO FABBRIZI
2009 MANUEL GONZALES PEREZ
2010 EMANUELE BERNASCONI
2011 LUIGI VISCOVO

Perazzi Champion 2020
Albo d'oro

Barrage Perazzi High Tech
Special Edition

PAOLO CAVARZAN

Roberto Scalzone Trophy
Trofeo Roberto Scalzone

TEO PETRONI

All Star Game

DANIELE RESCA

All Star Game
Mixed Team

SOFIA LITTAMÈ- VALERIO GRAZINI